Kom proosten met het speciaalbier van Café ’t Duvelke

Geniet van vele smaken speciaalbier op tap en op fles bij Café ’t Duvelke. Op onze uitgebreide bierkaart vindt u vele oude bekenden, maar ook mooie lokale bieren. Bovendien maken wij gebruik van een unieke tapinstallatie die u op weinig andere plekken zult tegenkomen. Houdt u het liever simpel? Bestel dan gewoon een Brand. Zo is Café ’t Duvelke dé kroeg voor speciaalbier in Sittard.

Bier en vertier

Bier is enorm populair. Er waren nog nooit zo veel bijzondere bieren verkrijgbaar als nu. Maar wij van Café ’t Duvelke bieden al jarenlang een uitgebreide bierkaart vol speciaalbier. De kaart is een mix van bieren van bekende brouwerijen als Brand, Duvel, De Koninck, Pauwel Kwak, Kasteel Rouge, Cuvée Du Chateau, Liefmans fruitesse of La Chouffe. Erg leuk om kennis mee te maken als u op bezoek bent in de regio, maar ook wanneer u een echte Sittardenaar bent.

Wij tappen in het café bier met een bijzondere tapinstallatie. Deze kunt u bijna nergens anders vinden en is een lust voor het oog. Dankzij deze installatie is het voor ons mogelijk om volop bieren op de tap te hebben zonder met een bar vol fusten te zitten. Wij nodigen u graag uit om de tapinstallatie eens te komen bewonderen, natuurlijk onder het genot van een lekker glas speciaalbier!

Voetjes van de vloer!

Naast speciaalbier staat Café ’t Duvelke bekend om de gezellige livemuziek die regelmatig te horen is. Bands en dj’s brengen feestelijke muziek en fijne hits ten gehore en maken zo de sfeer extra goed. Op onze Facebookpagina kondigen wij nieuwe data aan, dus houd deze goed in de gaten om niets te missen.

Wij schenken u graag een lekker biertje bij uw volgende bezoek aan ’t Duvelke. Hebt u vragen over het café of onze bieren? Bel gerust naar tel. 085-8889668 of stuur een bericht via het contactformulier. Wij horen graag van u.

Feestje vieren?

Ons ‘zaelke’ is een mooie locatie voor bijvoorbeeld uw verjaardagsfeest, vergadering, communie of koffietafel. Bespreek de mogelijkheden!